Kerstviering interviews 2013

Geschreven door Mark Ommert op December 21st, 2013

Donderdag 19-12-2013 is er een voorstelling van de kerstviering geweest. Tijdens de voorstelling is er een film vertoond waarin verschillende docenten worden ge├»nterviewd. Dit filmpje kun je hier terugkijken. Klik HIER om de foto’s van de kerstviering te bekijken.

Het verschrikkelijke sneeuwballenspel!

Geschreven door Mark Ommert op December 10th, 2013

Het verrrrschrikkelijke sneeuwballenspel komt er weer aan. Het is een jaarlijkse traditie om de Pitztaler gletscher te bezoeken. Van woensdag 11 december tot 19 december gaan we knallen. Durf jij het aan? Bekijk het schema bij de zalen wanneer jou klas aan de beurt is! Vergeet niet je stem uit te brengen bij de Poll over het verschrikkelijke sneeuwballenspel!

IMG_5750















Bekijk HIER de nieuwe foto’s!

Klik op meer lezen om het schema te bekijken.

Veel plezier met het spelen!!!

Meer lezen »

Shell schoolhockey toernooi

Geschreven door David Geleynse op December 5th, 2013

4 april 2014 wordt voor de 12de keer de Nationale Schoolhockeycompetitie georganiseerd voor het Voortgezet Onderwijs. Het Groen van Prinstererlyceum neemt ook deel aan dit geweldige toernooi. We zullen optreden met 4 sterke teams. 2 onderbouwteams en 2 bovenbouwteams.


Lijkt het je leuk om ook mee te doen? Vul dan zo snel mogelijk onderstaand formulier in. We verwachten dat de teams snel vol zitten dus wacht niet!

Meer lezen »