We did it!! Cupsong WR!

Geschreven door David Geleynse op November 16th, 2013

’t Groen verbreekt het wereldrecord Cup Song!

Op vrijdagavond 15 november deden leerlingen van ‘t Groen en van basisscholen mee aan een recordpoging Cup Song. Dore Visser uit V4 zong drie keer het liedje van Anna Kendrick terwijl 305 deelnemers klapten en hun bekertjes ritmisch verplaatsten. We dachten daarmee het Nederlandse record van 278 in Valkenswaard te hebben verbroken maar het is een wereldrecord!!!
Als onze aanmelding officieel wordt goedgekeurd (we moeten al de filmpjes en foto’s naar New York opsturen om te bewijzen dat er 305 deelnemers hebben meegedaan), krijgen we over 12 weken het certificaat en staat ‘t Groen in het World Guinness Book of Records!

Wij zijn er trots op! Iedereen die heeft meegeholpen om dit record te halen: bedankt!!!

Bekijk HIER de foto’s!

Bekijk HIER het artikel van Omroep Vlaardingen.


Geef een reactie