MuToDa 2014

Geschreven door Mark Ommert op October 15th, 2013

Wat is MuToDa?

MuToDa 2013


MuToDa is een voorstelling van leerlingen dat bestaat uit muziek, toneel en dans. Wederom werkt iedereen zich in het zweet om MuToDa vlekkeloos te laten verlopen. Als leerling kun je hierbij helpen!

Wil je graag aan een spectaculaire show meedoen, schrijf je dan in! Er zijn natuurlijk mensen nodig voor op het podium, maar ook voor achter de schermen. Denk aan het bouwen van het decor, het maken van de kostuums, het bedienen van het licht en geluid, mensen die backstage staan etc. Welk instrument je ook bespeelt, wat je dansspecialiteiten ook zijn of hoe goed je ook kunt acteren, er is voor iedereen een plek! De voorstellingen zijn op 20 en 21 maart 2014 maar de repetities beginnen natuurlijk al eerder.

Ben jij geïnteresseerd en draag jij je steentje bij aan MuToDa? Schrijf je dan nu in op Teletop!

Geef een reactie