MuToDa 2014

Geschreven door Mark Ommert op October 15th, 2013

Wat is MuToDa?

MuToDa 2013


MuToDa is een voorstelling van leerlingen dat bestaat uit muziek, toneel en dans. Wederom werkt iedereen zich in het zweet om MuToDa vlekkeloos te laten verlopen. Als leerling kun je hierbij helpen!

Wil je graag aan een spectaculaire show meedoen, schrijf je dan in! Er zijn natuurlijk mensen nodig voor op het podium, maar ook voor achter de schermen. Denk aan het bouwen van het decor, het maken van de kostuums, het bedienen van het licht en geluid, mensen die backstage staan etc. Welk instrument je ook bespeelt, wat je dansspecialiteiten ook zijn of hoe goed je ook kunt acteren, er is voor iedereen een plek! De voorstellingen zijn op 20 en 21 maart 2014 maar de repetities beginnen natuurlijk al eerder.

Ben jij geïnteresseerd en draag jij je steentje bij aan MuToDa? Schrijf je dan nu in op Teletop!

Universia

Geschreven door Mark Ommert op October 13th, 2013

Universia is begonnen! Afgelopen vrijdag zijn we weer flink aan het sporten geweest! Vrijdag 18 november is er geen Universia wegens vakantie.

Er is nieuw materiaal voor zelfverdediging aangeschaft: in totaal 60 bokshandschoenen. De sporters die meedoen aan boksen tijdens Universia verzoeken wij sokken mee te nemen om de handschoenen schoon te houden.

De actuele inschrijflijst is te vinden bij ‘meer lezen’ onderaan de post. Controleer of jij op de inschrijflijst van Universia 2013-2014 staat. Is dit niet het geval? Plaats dan een reactie onder deze post of mail naar dgeleynse@lentiz.nl.

Bekijk het schema goed om te weten wanneer je begint met sporten en waar je moet zijn. Klik op ‘meer lezen’ om het schema en de inschrijvingen te bekijken.

Voor vragen kun je terecht bij je docent L.O. of bij een van de Universiatrainers.

Veel plezier aanstaande vrijdag bij Universia!

Meer lezen »

Rooftop Concert

Geschreven door Mark Ommert op October 12th, 2013

Het Groen van Prinstererlyceum treedt in de voetsporen van de Beatles door een optreden te geven op het dak van de school. Twee pauzes lang werden de leerlingen getrakteerd op een muzikaal optreden van medeleerlingen en leraren.
De regels op het Groen zijn na de zomervakantie aangescherpt, maar daar was deze ochtend niets van te merken. Rond tien uur stond het hele plein vol met leerlingen van de onderbouw en nog geen paar seconden later hingen ook de
bovenbouwleerlingen uit het raam. Merel Bos uit de tweede klas van het Groen van Prinstererlyceum vindt het allemaal wel stoer, dat concert op het dak. Ze kent de Beatles wel, maar echt fan is ze er niet van.