Kaarten Kroepoekfabriek!

Geschreven door David Geleynse op September 11th, 2011

’t Groen heeft kaarten voor De Kroepoekfabriek!

 

Schermafbeelding 2011-09-11 om 17.40.21
Vanaf komend weekend kan je in Vlaardingen terecht in De Kroepoekfabriek, het nieuwe poppodium. 
Bandjes, dj’s, hiphop, cabaret, workshops… De Kroepoekfabriek aan de KW haven (naast discotheek ’t Packhuys) opent 16 + 17 + 18 september met artiesten als De Staat, Winne, De ZwareJongenZ en Lucky FonzIII.

Wie heel graag naar het openingsweekend wil, kan via ’t Groen kans maken op vrijkaarten. 
‘t Groen geeft 5 x 2 kaarten weg voor Winne + De Zware Jongenz op 17 september en 5×2 kaarten voor Lucky Fonz III op 18 september. Laat aan mevrouw van Bree weten dat je heel heel graag wil en misschien ga jij dan gratis naar De Kroepoekfabriek.

 

Het hele programma van de KF staat op www.kroepoekfabriek.nl

Geef een reactie