Boodschappen pakket ter waarde van 50 euro

Geschreven door Boudewijn Poot op May 27th, 2010

boodschappentasNou, wij zijn Boudewijn & Steve. Je kent ons vast wel en anders, nou jammer dan. Bij deze dus. We dachten net: laten we eens een column schrijven. Nou, kennen de mensen ons schrijf-talent niet maar geloof mij, you’ll be blown away by it. Positief of negatief, daar gaan we niet over, maar je zou wel een voorkeur moeten hebben.

De titel is misschien wat vreemd, daarom gaan we die nu uitleggen. Be prepared.

Nou, we waren dus vandaag bij de Gamemania (ik bedoel waar anders). Inmiddels waren we al weer buiten lekker aan het chillen op een bankje (tja dat krijg je zonder geld). Komt er dus een meisje naar buiten en roept mij (ja, steve of boudewijn, mag jij raden) met de liefkozende woorden: “He gamer, ken je me nog?”  .. Nou niet echt dus…na even denken kwam het wel weer boven…namelijk het meisje dat mij de vorige keer in de Gamemania al aansprak…(Een meisje, in de gamemania, 2 keer, apocalypse?)…nou goed, na pak em beet een korte tijd ben je dan natuurlijk weer uitgepraat en ging ze weer naar binnen (een meisje voor de derde keer in haar leven in een gamemania…wat is er toch met de wereld?).

Ja dus nu een stukje van de ander van ons tweeën. Wat is er toch met de wereld, goede vraag. Ik was dus gisteren FIFA World Cup aan het spelen en ik speelde met Spanje. Nou dat is al vreemd op zich, want Spanje vindt ik over het algemeen een stukje overbodig land dat Portugal aan Frankrijk verbindt waar een aantal vis-etende bavianen, die geleerd hebben om te praten, wonen. 11 inwoners van Spanje vindt ik echter wel aardig. Nou die heb ik dus opgesteld in mijn selectie. Fernando Torres mocht op de bank beginnen, die landsverrader gaat gewoon Spanje uit voor Engeland. Dat terwijl Spanje zo’n mooi land is. Dus Bojan stond in de spits, en hij scoorde 2 keer tegen het wereldberoemde team van Honduras. Daar wonen, net als in Spanje, pratende bavianen. Maar Casillas is dus op FIFA een keeper van een halve ster, die goed is in de bal nakijken terwijl hij het netje in rolt. Dan vraag je je toch af: hoezo al dat geweld in de wereld?

Dat zal ik eens uitleggen: Kroepoek, wat een mooi eten is dat toch he. Ik bedoel, vetvrij maar toch best lekker.. Iets van gepureerde garnalen of zo iets.. Maar daar moet je niet over nadenken. Ik bedoel, je hebt het WK om over na te denken… We zitten nu zo’n beetje in de makkelijkste poule aller tijden en dus zouden we al wereldkampioen zijn volgens sommige…nou wij zien ze de poule nog niet eens doorkomen…als dat wel zo is, dan zeker als 2e en moeten we gegarandeerd (

) tegen Italie. Nou zijn er ook weer mensen die denken dat die niet zo goed zijn en dat we daar wel van zullen winnen… om precies te zijn: eentje (of misschien twee, laten we hopen dat van Marwijk wel hoop heeft in zijn eigen opstelling…alhoewel hij heeft Huntelaar meegenomen dus hij heeft vast de hoop al opgegeven.)… ik dacht altijd dat Buffon wel beter zou zijn dan Stekelenburg en Iaquinta beter dan van Persie…maar ja, ik weet er natuurlijk niets van he…of was hij het nou? Van Persie weet er gelukkig wel alles van… tenminste dat denkt ie zelf. Hij heeft zo’n beetje de hele opstelling zelfgemaakt. Maar goed, Kroepoek waarom eten we dat  niet gewoon allemaal massaal?

Deze vraag brengt me bij de Toyota Prius. Het WK voetbal wordt volgende maand gehouden in Zuid-Afrika. Gelukkig niet in Spanje, want dat is zo’n rotland. Helaas doen ze wel mee. Maar zoals ik bewezen heb op FIFA, verliezen ze toch van Honduras. Dus na 1 ronde zijn we daar wel weer vanaf, en dan mogen de Spanjaarden weer terug naar hun eigen, mooie land. En intussen wordt Nederland volgens ongeveer een hele hoop optimisten wereldkampioen. En de Toyota Prius niet.

Prius. Spanje. WK. Honduras. Wat anders dan de conclusie trekken dat deze alinea wel over mooie chickies MOET gaan. Altijd leuk als je met je nicht van 13 loopt en je wordt gefeliciteerd over je chickie.. Ja daar wordt je blij van. Maar goed er is nog een leuker ding…namelijk dat je vriend met de vriendin van je nicht krijgt ( die zelfs 12 is en waarschijnlijk dus nog sesamstraat kijkt)(alleen als dr ouders weg zijn, anders moet ze eerder naar bed), en die gozer dan echt gewoon zo hard genaaid wordt door zijn vriendin dat echt soaps er nog voor terug zouden deinzen. Ja, je zou bijna medelijden krijgen…nee toch niet..het is vooral grappig..

Maar goed, we hopen dus dat je nu snapt waarom deze column: Boodschappenpakket ter waarde 50 euro heet. Zo niet dan horen we het wel in de reacties. Dan zullen we volgende week nog duidelijker uitleggen waarom deze column heet hoe ie heet. Snappie? Tot volgende week!

P.S. (weet je wel wat P.S. betekent? Nee, nou das latijn voor poste scriptum…dus nadat je het geschreven hebt..ofsoiets…) ( maar wat ik zou schrijven…..raad maar in de reacties)

Geef een reactie