Boodschappen pakket ter waarde van 50 euro

Geschreven door Boudewijn Poot op May 27th, 2010

boodschappentasNou, wij zijn Boudewijn & Steve. Je kent ons vast wel en anders, nou jammer dan. Bij deze dus. We dachten net: laten we eens een column schrijven. Nou, kennen de mensen ons schrijf-talent niet maar geloof mij, you’ll be blown away by it. Positief of negatief, daar gaan we niet over, maar je zou wel een voorkeur moeten hebben.

De titel is misschien wat vreemd, daarom gaan we die nu uitleggen. Be prepared.

Nou, we waren dus vandaag bij de Gamemania (ik bedoel waar anders). Inmiddels waren we al weer buiten lekker aan het chillen op een bankje (tja dat krijg je zonder geld). Komt er dus een meisje naar buiten en roept mij (ja, steve of boudewijn, mag jij raden) met de liefkozende woorden: “He gamer, ken je me nog?”  .. Nou niet echt dus…na even denken kwam het wel weer boven…namelijk het meisje dat mij de vorige keer in de Gamemania al aansprak…(Een meisje, in de gamemania, 2 keer, apocalypse?)…nou goed, na pak em beet een korte tijd ben je dan natuurlijk weer uitgepraat en ging ze weer naar binnen (een meisje voor de derde keer in haar leven in een gamemania…wat is er toch met de wereld?). Meer lezen »

Het eindexamen…pfff

Geschreven door WillemWever op May 15th, 2010

Een jaar na dato ben ik student van Wageningen Universiteit, maak ik elke twee maanden een aantal tentamens of essays en woon ik op mezelf in het verre, op het platteland gelegen en het van de buitenwereld verstoken Wageningen. Dat verstoken van de buitenwereld valt ook wel mee met de directe bussen naar Arnhem, Ede, Utrecht, Veenendaal en Tiel. Maargoed, voordat ik weer ongelofelijk afdwaal. Het examen, is eigenlijk best oké. Truc is, jezelf niet gek maken, zeker zijn van wat je hebt geleerd en als je toch niet zeker bent je GR vol stoppen met informatie. Vrij simpel niet. Er gaat wel veel oefenen aan vooraf. Het is belangrijk dat je de structuur van de vragen kent en weet waar ze naartoe willen met een antwoord. Dus dat je de stappen bijvoorbeeld goed opschrijft of het proces (ligt aan de vraag). Je moet het vergelijken met Ík hou van Holland’ waar ze het oer-Hollandse spelletje spelen waar je elkaar een verhaal moet doorvertellen. En dat gaat geheid mis. Een voorbeeld: Meer lezen »

Pitztal ski reis

Geschreven door David Geleynse op May 7th, 2010

Klik hier om de foto’s te bekijken van de 4e klas Pitztal reis!!