Einde Olympisch Svencouver

Geschreven door WillemWever op March 1st, 2010

wk2010logoDe spelen zijn achter de rug met een glansrijke 100ste gouden medaille voor Nederland bij alle Olympische Spelen bij elkaar en diezelfde medaille de eerste niet-schaatsmedaille voor Nederland bij de Winterspelen behaald door Nicolien Sauerbreij. Het was een grote mijlpaal. Boudewijn schreef de afgelopen twee weken over de successen van de Nederlandse equipe. De eindstand is 4 gouden, 1 zilveren en 3 bronzen medailles, daarmee is Nederland geƫindigd op de 10e plek in de medaillespiegel. We hadden meer gewild, maar Sven, waar Neerlands hoop in bange dagen op was gebaseerd kon het niet waar maken. Helaas, maar het kan niet altijd feest zijn.

We hopen dat je deze reeks leuk hebt gevonden. Op naar het WK in Zuid-Afrika!

Geef een reactie