De Check-Out!

Geschreven door Nicole Koopmans op March 30th, 2010

IMG_4057.JPGVorige week dinsdag was 538 bij ons op school voor de check out! En dat was een succes!

In elk lokaal was wel wat te doen, van ski tot baal lokaal, van dans tot computernerds en gel en shampoo makers! Je kon je in schrijven voor een lokaal zo dat je iets leuks kon doen, als je niets had moest je naar de nieuwe zaal. Via wat vrienden hoorde ik dat het daar een chaos was met rond vliegende zakken chips en alles! Dan maar naar buiten, niet zo gek want het was heerlijk weer! Daar boften we maar weer mee!

Frank Dane werd als eerst opgehaald door leerlingen met scooters die rare groene pruiken ophadden en vleugels op hun rug, ze hadden een naam maar die ben ik vergeten.. ( sorry ) de Burgemeester van Vlaardingen vergezelden ze! Vervolgens kan je het allemaal zien in het clipje!

Ik zat bij toneel wat ook heel leuk was, wij werden ook gefilmd maar we zaten jammer genoeg niet in het filmpje.. Maar wat verwacht je dan van een 5 minuten durend clipje?

Aan het einde kwam Frank Dane nog buiten en liepen de babes en hunks een mode showtje over de catwalk! Ze zagen er allemaal super uit! Als verrassing werden er ook nog allemaal ballonnen uit het muziek lokaal gegooid die vervolgens werden kapot gemaakt met behulp van sigarreten!

Er was helaas wel een minpunt wat ik gehoord heb. Een aantal leerlingen hadden met eieren gegooid waarvan 1 van de eieren op zo’n 538 supporter terecht kwam, je weet wel, zo’n meisje met pompons. Geruchten gaan dat we daardoor niet meer kunnen winnen. Maar het zijn maar geruchten, we weten niks zeker! We zien het wel 1 April in de Heineken Musical Hall! Ik heb er zin in!


Kijk hier voor ons filmpje, enĀ hier voor de foto’s die de 538 fotografen hebben gemaakt.

Geef een reactie