Spinning Event Vlaardingen

Geschreven door David Geleynse op January 25th, 2010

Op 21 maart 2010 vindt het jaarlijkse Spinning event van Vlaardingen plaats aan de Korhoenlaan (gebouw van het College VOS). Spinning is fietsen op de maat van de muziek. Wij, Anouk, Merel en Mark van Hasselt, Britt van Litsenburg, Tessa Hofman, Marlène Roukema, Vera van Elderen en Sanne Zachariasse, doen dit jaar ook mee en gaan hiermee geld inzamelen voor “Villa Joep”.

Deze stichting is in 2003 opgericht nadat Joep op 4,5 jarige leeftijd was overleden aan de ziekte neuroblastoom, een bijzondere vorm van kinderkanker. In Nederland lijden per jaar 25 kinderen aan deze verschrikkelijke ziekte. Doordat dit relatief een gering aantal is wordt hier vanuit de overheid weinig onderzoek naar gedaan en ook geen geld voor vrijgemaakt. Hierdoor overlijden jaarlijks 20 van de 25 kinderen aan deze ziekte. Het is niet te begrijpen dat dit in een land als Nederland nog mogelijk is. Om dit te veranderen hebben de ouders van Joep “Villa Joep” opgericht, een stichting die uitsluitend uit vrijwilligers bestaat en waarvan iedere euro direct wordt besteed aan onderzoek zodat andere kinderen in de toekomst niet hetzelfde lot als Joep treffen. Zie voor meer info www.villajoep.nl of voor het evenement www.spinningevent.nl.


Dit evenement is het grootste goede doelen evenement van Vlaardingen. Vorig jaar werd er € 105.000 opgehaald. Wij hopen dit jaar het bedrag minimaal te evenaren. Daarom willen wij jullie vragen of jullie ons willen sponsoren. Hiervoor kunnen jullie geld overmaken op het volgende nummer: ING 3042531 t.n.v. spinning event Fiets M&M (Mark & de Meiden). Ook kunnen jullie bij ons een Villa Joep knuffelolifant kopen, deze kosten € 9,95. Als je dit wilt kom dan even bij ons langs.

Als je wil kan je op 21 maart altijd komen kijken, de toegang is vrij voor iedereen. Het evenement start om 8.00 en om 16.00 uur is het afgelopen en wordt de cheque uitgereikt.

Namens ons hele team en alle vrijwilligers van Villa Joep alvast heel erg bedankt voor jullie bijdrage.

Anouk, Merel, Mark, Britt, Tessa, Marlène, Vera en Sanne

Geef een reactie