Spinning Event Vlaardingen

Geschreven door David Geleynse op January 25th, 2010

Op 21 maart 2010 vindt het jaarlijkse Spinning event van Vlaardingen plaats aan de Korhoenlaan (gebouw van het College VOS). Spinning is fietsen op de maat van de muziek. Wij, Anouk, Merel en Mark van Hasselt, Britt van Litsenburg, Tessa Hofman, Marlène Roukema, Vera van Elderen en Sanne Zachariasse, doen dit jaar ook mee en gaan hiermee geld inzamelen voor “Villa Joep”.

Meer lezen »

Onderbouw disco 12 Februari

Geschreven door Danny Verbiest op January 23rd, 2010

12 Februari is er weer een disco voor de klassen 1 en 2! Weer een avondje lekker dansen en even school van je afschudden. De deur gaat open om 20:00 en deze sluit weer om 20:45. De kluisjes zullen in het begin van de avond ook open zijn om je jas op te bergen, deze gaan om 20:45 ook op slot. Het feest eindigt om 23:00 voor onze brugklassers en de tweedeklassers gaan een half uurtje langer door tot 23:30. De kaartjes zijn te koop vanaf maandag 25 januari de hele dag door te koop bij het leerlingenloket. De kaartjes kosten €3,50. Wees snel want vol=vol!


Let’s Dance!

Het gala!!

Geschreven door Boudewijn Poot op January 16th, 2010

Vanavond (Vrijdag 15 Januari) om half negen gaan de deuren van school wederom open voor het gala! Van half 9 tot half 1 ’s nachts lekker dansen op de band “Wij zijn d!k” en Dj Zico Bot. En natuurlijk in pak, jurk of enig ander outfit! Zorg ervoor dat je er voor half 10 bent want dan sluiten de deuren zich. Heb je nog geen kaartje? Geen probleem! Aan de deur worden ze ook nog verkocht voor een tientje. Daarbij zit dan gelijk het welkomst drankje. Zorg wel dat je je schoolpas bij je hebt.


Wees erbij!


P.S. Geen introducees.

X-factor Universia

Geschreven door David Geleynse op January 10th, 2010

Annelies Hemeltje heeft op vrijdagmiddag 11-12-2009 Universia gefilmd.

Klik hier om deze film te bekijken!

filmen
 

De beste wensen!

Geschreven door Danny Verbiest op January 6th, 2010

Het kalenderjaar 2009 is afgesloten, dit betekent dus ook dat ons schooljaar al op de helft is. Voor de examenkandidaten al over de helft zelfs. Allereerst wil ik jullie allemaal de beste wensen doen, en daar wil ik in dit stukje graag even kort terugkijken op een aantal gebeurtenissen op school in 2009, en vooruit kijken naar de dingen die in 2010 komen gaan.


2009 begon voor het Groen eigenlijk als een gewoon jaar, maar het duurde niet lang tot dit veranderde. Leerlingen stemde op de site van Radio538 massaal op onze school als de leukste. Dit leverde ons een nominatie op, wat betekend dat 538 op onze school een try-out zou komen houden. Onze school zou lang niet zo leuk zijn zonder onze directie die hierin graag meededen. De try-out was naar mijn idee ook een echt succes. Meer lezen »