Patent op talent

Geschreven door Boudewijn Poot op December 11th, 2009

KroepoekfabriekZit jij in een band? Zijn jullie beginnend talent? Dan is patent op talent wat voor jullie!

Patent op Talent is een wedstrijd voor beginnend band-talent. De bands zullen strijden voor professionele coaching en het opnemen van 2 eigen nummers in een studio. Hieronder een uitgebreide beschrijving van de wedstrijd.


De Kroepoekfabriek, Vlaardings Poppodium in wording, organiseert PATENT OP TALENT. Dit Vlaardingse project is er voor jong muzikaal talent uit Vlaardingen en omstreken. Voor wie in een band speelt en eigen muziek maakt gaat het interessant worden! Een spectaculair optreden in de Ierse pub, professionele coaching en een cd-opname voor een uniek verzamel-cd zijn het eindresultaat,

Met PATENT OP TALENT wil de Kroepoekfabriek jonge bands uit de regio de mogelijkheid bieden zich verder te ontwikkelen op muzikaal gebied. Bands uit Vlaardingen en omstreken kunnen strijden om coaching van professionals en het opnemen van twee eigen nummers in een echte studio! De twee beste nummers verschijnen met vier andere winnaars op een unieke verzamel CD, met als klap op de vuurpijl een CD-release party!


Naar aanleiding van een demo (MP3) die geselecteerd wordt door een vakjury, (Remus Aussen, Elle Bandita en Sanne Monster) komen bands in de publieksrondes terecht! De Battle vindt plaats in de Irish Pub in Vlaardingen op donderdag 28 en zondag 31 januari.


Wie voelt het al kriebelen? Stuur voor 14 december 2009 een demo, een bandfoto en biografie naar renske@kroepoekfabriek.nl of Stadsgehoorzaal Vlaardingen, t.a.v. Renske Verbeek, Schiedamseweg 51, 3134 BB Vlaardingen. Voor meer informatie en de voorwaarden, surf naar www.kroepoekfabriek.nl

C U Soon @ de Kroepoekfabriek!

Geef een reactie