Kerst!

Geschreven door Boudewijn Poot op December 17th, 2009

KerstbalBijna kerstvakantie! Nog een paar daagjes en dan zijn we weer van school af voor twee weekjes. Maar we zijn er nog niet helemaal. Sommige mensen moeten nog wat dingen inhalen of de boeken die ze al 3 maanden kwijt zijn nog inleveren. Daarnaast is er donderdagavond natuurlijk nog kerstavond op school waar sommige mensen een goede prestatie moeten neerzetten en andere hun handen kapot moeten klappen. Vrijdag is er het kerstontbijt waar iedereen zijn eigen keukentalent publiekelijk zal laten zien. Daarna is er natuurlijk nog het kerst-volleybaltoernooi waar 25 teams de strijd zullen uitvechten. Vrijdagavond is er nog een avondje lekker feesten in Doxx. Helemaal zijn we er dus nog niet maar wie vindt deze dingen nou echt erg? Dit jaar is er van alles gebeurd: van een Dag van Respect tot het herleven van Groenvoer, onze schoolkrant. Van een disco voor 1e en 2e klassers tot waarschijnlijk de hoogste inkomsten van de MCD in jaren.


Ik weet niet wat jullie er van vinden maar ik wens jullie allemaal:

Fijne kerstdagen & een gelukkig Nieuwjaar!


BoudewijnGeef een reactie