De walkman met kerst

Geschreven door WillemWever op December 24th, 2009

Kerstavond moet, zo zei m’n vriendin pas tegen mij, de avond zijn dat je bij je familie bent en dat je aandacht voor elkaar hebt. Dit is de eerste kerstavond dat ik niet lig te luisteren naar een van de vele kerst-cassettebandjes of meega naar de kerstnachtdienst om een hand onder kaarsvet aan over te houden of met de hele familie een hele slechte smakeloze Amerikaanse kerstfilm kijken. Dat laatste doe ik overigens nu ik dit schrijf wel, alleen dan in m’n eentje. Meer lezen »

Kerst!

Geschreven door Boudewijn Poot op December 17th, 2009

KerstbalBijna kerstvakantie! Nog een paar daagjes en dan zijn we weer van school af voor twee weekjes. Maar we zijn er nog niet helemaal. Sommige mensen moeten nog wat dingen inhalen of de boeken die ze al 3 maanden kwijt zijn nog inleveren. Daarnaast is er donderdagavond natuurlijk nog kerstavond op school waar sommige mensen een goede prestatie moeten neerzetten en andere hun handen kapot moeten klappen. Vrijdag is er het kerstontbijt waar iedereen zijn eigen keukentalent publiekelijk zal laten zien. Meer lezen »

Patent op talent

Geschreven door Boudewijn Poot op December 11th, 2009

KroepoekfabriekZit jij in een band? Zijn jullie beginnend talent? Dan is patent op talent wat voor jullie!

Patent op Talent is een wedstrijd voor beginnend band-talent. De bands zullen strijden voor professionele coaching en het opnemen van 2 eigen nummers in een studio. Hieronder een uitgebreide beschrijving van de wedstrijd.

Meer lezen »

Sinterklaas vieren in de klas?

Geschreven door Nicole Koopmans op December 8th, 2009

SurpriseSinterklaas, een feest die zowat ieder jaar wel word gevierd door jong en oud. Met je familie, vrienden of met je klas!

We gingen dit jaar met  onze klas  lootjes trekken. Iedereen moest natuurlijk zijn naam opschrijven en in een doos stoppen, maar om het lastig te maken mocht je niet opschrijven wat je wou hebben. Zodat de gene die je trok zelf iets moest verzinnen. Best wel lastig, al zeg ik het zelf. Daarbij moest ook een leuk gedichtje. En dan is het natuurlijk wel het idee dat je hem zelf schrijft… We deden het zonder surprises omdat dat nou weer net te veel van het goede was en omdat veel kinderen het al druk genoeg hadden met andere surprises bijvoorbeeld voor thuis.

Meer lezen »