MuToDa selecties

Geschreven door Nicole Koopmans op November 22nd, 2009

Iedereen op onze school weet wel wat MuToDa is (voor de achterlopers: Muziek Toneel & Dans).  Ik, Nicole, doe mee aan toneel en zal een stukje vertellen over wat er tot nu toe is gebeurd!

Er waren dit jaar zoveel aanmeldingen dat niet iedereen automatisch door kon gaan. Ook omdat er maar een beperkt aantal leerlingen mee kunnen doen, dus waren er audities. Iedereen kreeg een stuk tekst uit het toneel stuk van vorig jaar (Alice in wonderland) en kreeg de tijd om te oefenen, daarna moest je het podium op! Daar sta je dan. Het is nog niet een groot publiek en je hebt de tekst in je hand maar je weet dat als je het verknalt dat je niet mee kan doen met het toneelstuk van dit jaar. Behoorlijk spannend dus!

Vrijdag kregen we te horen wie er door waren en wie niet. Ik zelf was er niet bij maar van mijn vriendin hoorde ik dat ik door was, daar was ik wel heel blij mee! Jammer genoeg was zij zelf niet door… Maar degene die niet door konden kregen nog de mogelijkheid om mee te doen met andere activiteiten. Bijvoorbeeld bij het dansgedeelte van MuToDa, de decors maken, schilderen, de kostuums maken enzovoorts. Er zijn dus veel handen nodig!

En nu gaan we er met z’n allen een superleuk stuk van maken en dan verwachten we wel dat ook jij komt kijken natuurlijk!

Geef een reactie