The Wall of Fame

Geschreven door NP op October 27th, 2009

trophyNa twee weken hard werken is de redactie van ‘tGroen.nl eindelijk goed op gang gekomen. Naast nieuwe schrijvers, hebben wij ook fotografen, cameramannen en vrouwen, een striptekenares en een interviewer. Deze mensen zullen ervoor zorgen dat de voorpagina van ‘tGroen.nl altijd redelijk gevuld zal worden. Een andere nieuwe functie van ‘tGroen.nl is de Wall of Fame, een pagina waar diverse records van leerlingen bijgehouden zullen worden.

De Wall of Fame is op dit moment nog onderverdeeld in drie diverse categoriƫn, te weten Sport, Leerlingen en School. Ook is er een optie om zelf een Fame toe te voegen door middel van de daarvoor bestemde link. Let er wel op dat er ook bewijs is voor de Fame, anders is de fame niet geldig!
Wij hebben op ‘t Groen twee mensen rondlopen die in samenwerken met de docenten Lichamelijke Opvoeding de sportrecords zullen bijhouden. Bij sportrecords moet je denken aan een record-afstand bij speerwerpen, een recordtijd met hardlopen, enzovoorts. Deze records kunnen zelf natuurlijk aangevuld worden door diverse dingen; scoor jij tijdens voetbal heel vaak, mag jij tijdens het volleyballen vaak serveren omdat niemand jouw service kan tegenhouden.. laat je docent het doorgeven!
Verder hebben we nog de school en leerling gerelateerde fames, die kunnen uitlopen tot de meest bizarre dingen. Eet jij tijdens een pauze wel 12 boterhammen, kan jij in 10 minuten zoveel mogelijk broodjes frikandel op, ben jij de winnaar van een Wicked Wicky Contest.. geef ons het bewijs en laat je naam vereeuwigen in onze Wall of Fame!
Geen record is te gek voor ‘t Groen.nl. Ben jij een leerling die er een sport van maakt om er zo goed mogelijk, zo gek mogelijk, zo apart mogelijk of zo net mogelijk uit te zien, of ben jij juist een leerling die het allemaal niets interesseert en kom je altijd met ongekamd haar naar school? Misschien ben jij de jongen met het langste haar of de langste baard of zelfs de lange leerling van de school, laat het ons weten en voeg een foto toe, zodat JIJ een van onze eerste recordhouders wordt!

Dus leerlingen van ‘t Groen.nl, laat die fames binnenkomen en laat jezelf of je vrienden vereeuwigen in onze Wall of Fame. Geen record is te gek voor ‘t Groen.nl!

Geef een reactie