Rome-reis 4 VWO afgelast!

Geschreven door Boudewijn Poot op October 10th, 2009
Colosseum

Colosseum

In 4 VWO zijn altijd 7 reizen waar je uit kan kiezen om naar toe te gaan. Rome, Venetië, Barcelona, Frankrijk Survival, Pitztal, de hollandreis en Londen. De Rome-reis was altijd een leuke optie voor de mensen met gymnasium. De langste reis van allemaal helemaal volgestopt met bekende dingen zoals het Colosseum en Vaticaanstad. Dit jaar is er een probleem.  De Rome-reis zal helaas niet doorgaan vanwege een tekort aan inschrijvingen.

De Rome-reis is al 6 jaar verzorgd door mevrouw Stücken en haar broer met een hoop plezier. Ze spreken beiden vloeiend Italiaans en ze hadden door de jaren heen contacten opgebouwd waardoor je vaak niet hoefde te wachten in een rij maar zo kon doorlopen. Dit jaar echter, hebben ze besloten niet meer mee te gaan. Voor hen in de plaats kwamen 2 andere leraren.

Blijkbaar waren de gymnasiasten dit jaar meer in de mood voor de andere reizen aangezien er maar 2 inschrijvingen zijn binnengekomen. Dit vindt mevrouw Stücken erg jammer natuurlijk. Het is tenslotte ‘haar’ reis. Ook de vervangende leraren vinden het natuurlijk erg jammer.

Kortom, het is erg jammer dat de reis dit jaar afgelast moest worden door het tekort aan inschrijvingen alhoewel er natuurlijk vrij weinig aan te doen is. Laten we met z’n allen hopen dat de reis volgend jaar weer doorgaat!


Geef een reactie