Het feestje in de efteling

Geschreven door Wouter Boot op September 23rd, 2009

IMG_6001.JPG

Het is alweer een weekje geleden dat we met 27 bussen!! naar de efteling vertrokken!!
Zoals verwacht gingen niet alle bussen op tijd. Maar toen rond half 10 de laatste bus vertrok richting de efteling brak het feest los!! Opeens was er een leerling(ik noem geen namen he Thomas!!) die een rolstoel nodig had!! Nou ik op zoek naar een rolstoel. Nergens meer te verkrijgen!! Nou dan maar even naar mevrouw van Bree. We liepen samen met mevrouw van Bree naar het kamertje van de manager!┬áBinnen 10 minuten stonden er opeens twee rolstoelen voor ons klaar!! Toen Thomas eenmaal in de rolstoel zat, konden ook wij het park door! Het leuke ervan is dat we overal bij de uitgang naar binnen mochten! Dus geen rijen voor ons!! Na een heleboel keer in de Bobslee, de pyranja en vele andere attractie’s zijn geweest, moesten we alweer terug!! Nog even snel de rolstoel terug brengen en kruipend naar de bussen gaan!! Helaas hadden Thomas en ik de pech dat we in de aller laatste bus zaten. Alleen die bus was tussen door even weg gegaan, dus die was er nog niet:( Na een poosje te hebben gewacht kwam de bus eindelijk aanrijden! Moe maar voldaan zaten ook wij in de bus! Ik denk dat ik namens alle leerlingen kan spreken, dat dit een geweldig kado was van school!! Allemaal bedankt voor jullie enthousiasme!!

Geef een reactie