Een nieuw jaar begint…

Geschreven door Danny Verbiest op September 4th, 2009

Allereerst wil ik alle nieuwe leerlingen van harte welkom heten op het groen, en alle andere leerlingen welkom terug. Na zeven weken vakantiepret is het nu weer tijd om hard te gaan werken om over te gaan of je diploma te halen. Naast het harden werken zijn er natuurlijk ook altijd genoeg leuke dingen te beleven op school: op 15 september, dan zullen we met heel de school naar Brabant afreizen, om te vieren dat ’t Groen 90 jaar bestaat; eind september zal universia weer beginnen; in januari is het nieuwjaarsgala; in maart is er weer MuToDa en zijn er meer leuke activiteiten.

Voor de brugpiepertjes heeft de eerste activiteit al plaatsgevonden. Dinsdag 1 september hadden zij de introductiesportdag.  De brugsmufjes hebben allerlei sportieve activiteiten gedaan: streetdance, voetbal, boksen, basketbal, volleybal en geklommen op de klimwand. Ook hebben de brugklassers zich mogen uitleven op de schitterende survivalbaan die door school is aangeschaft. Dit jaar was Joshua Yvel, hij deed er maar 12.94 seconde over om de stormbaan te gaan en terug te sprinten. Een knappe prestatie.

Iedereen een goed schooljaar toegewenst!

Geef een reactie