De Reünie

Geschreven door Wouter Boot op September 22nd, 2009

IMG_7262.JPGIk wil iedereen bedanken die de reünie zo succesvol heeft gemaakt!Een groep enthousiaste leerlingen stond afgelopen zaterdag al vroeg op school!  De eerste leerlingen waren om half 10 al op school, om alles van het geluid op te bouwen! Om kwart over 10 kwamen ook de leerlingen die de rondleidingen begeleiden. 11 uur stond de eerste groep oud docenten op de stoep en het feest brak los! Een hoop herinneringen zijn opgehaald. De oud docenten werden opgevangen met een heerlijk bakje koffie en een stukje taart in de docenten kamer. Om half 12 hield meneer Keizerwaard een toespraak aan de oud docenten. Nadat iedereen lekker geluncht had kwamen de oud leerlingen. Na heel veel oud docenten te hebben gezien, kon iedereen even een lunch halen met de lunchbon! ’s Middags was er een muziek programma gemaakt door mevrouw van Bree. Wat een talent heeft er op onze school gezeten, en zit er nu nog steeds! Imrich Lobo opende het muziek programma met één van zijn nummer 1 Hits! Met het zonnetje boven het groen, veel gezelligheid, een hoop oud leerlingen, een hoop (oud) leraren en een hapje en een drankje was het een groot succes!! Allemaal bedank voor jullie inzet!! En over 5 jaar doen we het gewoon nog een keer!!

Geef een reactie