Het feestje in de efteling

Geschreven door Wouter Boot op September 23rd, 2009

IMG_6001.JPG

Het is alweer een weekje geleden dat we met 27 bussen!! naar de efteling vertrokken!!
Zoals verwacht gingen niet alle bussen op tijd. Maar toen rond half 10 de laatste bus vertrok richting de efteling brak het feest los!! Opeens was er een leerling(ik noem geen namen he Thomas!!) die een rolstoel nodig had!! Nou ik op zoek naar een rolstoel. Nergens meer te verkrijgen!! Nou dan maar even naar mevrouw van Bree. We liepen samen met mevrouw van Bree naar het kamertje van de manager! Meer lezen »

Student zijn, is ook een vak

Geschreven door WillemWever op September 22nd, 2009

wur_logoIk moest nog aan jullie denken. Afgelopen dinsdag, ik zat op de fiets van de universiteit terug naar het station, bedacht ik me dat ‘t Groen naar de Efteling was. Allemaal leuk en aardig natuurlijk. Ik ben toch al van ‘t Groen, dus wat maakt het me eigenlijk nog uit. Ik schrijf nog wat voor ‘tGroen.nl om te laten weten hoe het met me gaat. En eigenlijk moet ik zeggen dat het eigenlijk best goed gaat. Ik ben nu twee weken aan het studeren. De verenigingsintroductietijd (VIT) zit ook alweer een week erop. Dus kan ik niet ontevreden zijn. Meer lezen »

De Reünie

Geschreven door Wouter Boot op September 22nd, 2009

IMG_7262.JPGIk wil iedereen bedanken die de reünie zo succesvol heeft gemaakt!Een groep enthousiaste leerlingen stond afgelopen zaterdag al vroeg op school!  De eerste leerlingen waren om half 10 al op school, om alles van het geluid op te bouwen! Om kwart over 10 kwamen ook de leerlingen die de rondleidingen begeleiden. 11 uur stond de eerste groep oud docenten op de stoep en het feest brak los! Een hoop herinneringen zijn opgehaald. De oud docenten werden opgevangen met een heerlijk bakje koffie en een stukje taart in de docenten kamer. Om half 12 hield meneer Keizerwaard een toespraak aan de oud docenten. Nadat iedereen lekker geluncht had kwamen de oud leerlingen. Na heel veel oud docenten te hebben gezien, kon iedereen even een lunch halen met de lunchbon! ’s Middags was er een muziek programma gemaakt door mevrouw van Bree. Meer lezen »

Universia

Geschreven door Jan Geleynse op September 13th, 2009

UNIVERSIA SPORT is sporten op vrijdagmiddag vanaf 14.00uur onder leiding van bovenbouwleerlingen en docenten L.O.

De sportactiviteiten zullen vanaf vrijdag 25 september van start gaan met als einddatum vrijdag 23 april.

Voor 15 euro kun je meerdere sporten kiezen, afhankelijk van het tijdstip van de activiteiten (bijvoorbeeld: blok 1 streetdance, blok 2 boksen en blok 3 badminton). Bekijk het volgende schema goed en schrijf je in. Stop 15 euro in een dichte enveloppe met daarop jouw naam, klas en de gekozen onderdelen.

Je kan de enveloppe inleveren bij 1 van de docenten Lichamelijke Opvoeding. Meer lezen »

Een nieuw jaar begint…

Geschreven door Danny Verbiest op September 4th, 2009

Allereerst wil ik alle nieuwe leerlingen van harte welkom heten op het groen, en alle andere leerlingen welkom terug. Na zeven weken vakantiepret is het nu weer tijd om hard te gaan werken om over te gaan of je diploma te halen. Naast het harden werken zijn er natuurlijk ook altijd genoeg leuke dingen te beleven op school: op 15 september, dan zullen we met heel de school naar Brabant afreizen, om te vieren dat ’t Groen 90 jaar bestaat; eind september zal universia weer beginnen; in januari is het nieuwjaarsgala; in maart is er weer MuToDa en zijn er meer leuke activiteiten.

Meer lezen »