Uitreiking Leraarspraatprijs `08-`09

Geschreven door WillemWever op July 4th, 2009

De Leraarspraatprijs 2008-2009 is afgelopen donderdag 2 juli jl. uitgereikt tijdens de Havo-diploma-uitreiking aan dhr. Van Lindert. Hij was erg blij met deze prijs en was wel een beetje verrast. Dhr. Van Lindert wist in totaal 42 van de 255 stemmen te krijgen en daarmee is hij uitgeroepen tot winnaar van de Leraarspraatprijs 2008 -2009.

De uitspraak was:
Van Lindert over de namen Marco Hooghuis en Tom van de Vaart.
Van Lindert: “Tom, hou je mond, anders gooi ik je van Marco’s achternaam in jouw achternaam.”

De prijs moest een hoog huis voorstellen met daarop de uitbeelding van het gooien van een persoon. Op de grond is een vaart geschilderd. In de prijs zit een eierdopje verwerkt. Deze toevoeging is ontstaan door de gedachte dat docenten veel praten. De vergelijking kan dan worden gemaakt met een kakelkip. Uit het ei dat in de eierdop hoort, zou een kip komen.

Hiernaast zie je de uitreiking van de prijs.

Geef een reactie