Eindfeest!!!

Geschreven door Wouter Boot op July 5th, 2009
538feest

Foto: Groenvanprinsterer.nl

Na een heleboel examen en schoolstress te hebben gehad was het voor de leerlingen van het groen tijd voor een eindfeest!!
Wekenlang had je de tijd om je cijfers nog even iets op te hogen, zorgen dat je overging maar nu is het voorbij je kan er niks meer aan doen. Af wachten wat de leraren willen. Over of toch een jaartje over?? We weten het Donderdag!
Samen met Thomas,Casper,Danny,Alex en ik hebben wij een hele week lang kaartjes verkocht voor het gene wat DE donderdag avond van het schooljaar zou moeten worden! Na veel stickers kwijt te zijn, handtekeningen te hebben gezet en een hoop geld te hebben ingeleverd bij de directie was het eindelijk zover!  Donderdag avond, even je leukste en mooiste kleding uit je kast trekken, je haar goed doen, nog even een extra luchtje op doen en op naar de Kathedraal! Eenmaal aangekomen bij de Kathedraal zag ik al dat het feest nog in de beginfase was. De helft van de mensen stond nog voor de deur op vrienden te wachten! Maar toen eenmaal iedereen binnen was ging de Kathedraal helemaal uit zijn voegen! Het Groen ging los!
Af en toe even naar buiten toe om frisse lucht te happen, ook dat werd trouwens beperkt aangezien er een grote brede uitsmijter stond. Er was deze avond een gezellig DJ van radio 538 gekomen.  Het werd een groot feest. Verder op de avond werd het steeds drukker, de examenklassen stroomde langzaam binnen met hun introducé. Het werd een feest waar geen alcohol werd geschonken maar wel erg gezellig was!
Nu is het tijd om lekker te genieten van je vakantie en ik vond het een erg geslaagd feest!

Ik wil graag Sjors bedanken voor zijn leuke,mooie,grappige maar vooral uitstekende artikelen! Succes met je volgende opleiding en laat nog eens wat van je horen!

Verder wil ik iedereen bedanken die dit feest tot een succes hebben kunnen brengen!
Allemaal een fijne vakantie en tot het volgende schooljaar!

Geef een reactie