School is watching us

Geschreven door WillemWever op June 22nd, 2009

‘tGroen.nl is een spreekbuis van de leerlingen, op dit moment hoofdzakelijk één leerling maar dat terzijde. Volgend schooljaar heeft het ‘tGroen.nl naast een nieuwe look (die sinds maart erop staat) ook een heuse redactie.
Ooit is er een aanzet geweest tot een redactie, maar dat is toch grotendeels gestrand. Nu wordt het over een andere boeg gegooid. Volgend schooljaar zal de redactie uit een kleine tien man/vrouw bestaan. Onder leiding van de een docent wordt er dan geschreven voor ‘tGroen.nl. De werkzaamheden lopen uiteen van voorpagina-beheerder (frontpage manager) tot columnist en van interviewer tot fotograaf. Dus voor ieder wat wils. En als de redactie zich dan zo hard inzet kan zij meedoen aan de schoolkrantdag 2010, maar dat is nog ver in de toekomst.
Leuk om te vermelden is dat school heeft besloten dat leerlingen van ‘t Groen ook bij de redactie mogen voor de maatschappelijke stage. Hiervoor moet je je aanmelden bij mevrouw van Eijk (V4), meneer van Meeuwen (H4) of mevrouw Hubert (M3). Je kan dus met over je school schrijven uren maken. Natuurlijk moeten dit wel zodanige bijdragen zijn, dat ze de site aanvullen. Maar hier kan je later nog meer informatie over vinden op ‘tGroen.nl.

Zit je niet in M3/H4/V4, maar wel in een andere klas op ‘t Groen, dan kan je natuurlijk ook in de redactie komen. Vul hiervoor het formulier in en dan kan je bij de redactie komen. Je hoort dan snel van ons.

Geef een reactie