Foto’s, foto’s en nog veel meer foto’s

Geschreven door WillemWever op May 11th, 2009

Meer foto’s dan ooit kunnen we kwijt op de nieuwe site van ‘tGroen.nl. Je raakt eigenlijk niet uitgekeken. Houd je van sport, dan kan je hier bijvoorbeeld softbalfoto’s kijken, of hier van de stormbaan. Maar je kan natuurlijk ook van feestjes houden en hopen dat er van jou ook een foto is gemaakt. Neem bijvoorbeeld Groenrock, sta je ertussen? Of denk je dat er in het archief nog foto’s staan van het Gala van 2006? Dat klopt, die kan je hier vinden. En naast al dit soort foto’s met veel gezichten erop, zijn er ook nog de kleine meesterwerkjes van de fotograaf van ‘tGroen.nl, Wouter Boot.

Kortom op ‘tGroen.nl raak je niet uitgekeken!

En mocht dat na die ruime 12000 foto’s wel het geval zijn dan kan je altijd nog naar de buren, Skigroen.nl heeft nog een hele grote berg (ongeveer 38000!!) met skifoto’s voor het grootste deel genomen in Pitztal!

Oranje met een zwarte rand

Geschreven door WillemWever op May 1st, 2009

oranje2Zo gaat het jaar in jaar uit. Als klein jongetje kijk je mee naar een speciale journaaluitzending van Koninginnedag. Je hebt een glas cola en voor de gelegenheid zijn er oranje-tompoezen in huis gehaald. Gaandeweg de jaren begint het camerawerk te boeien. Je kijkt hoe schots genomen worden en of het netjes is of er echt belabbert filmwerk wordt afgeleverd. En vandaag was het weer zover. Een iets groter gegroeid jongetje, of inmiddels bijna volwassen keek vandaag eigenlijk toevallig weer naar de TV-uitzending. Snel was daar het oordeel dat de NOS dit jaar zichzelf overtrof. Prachtige shots, perfect camerawerk. Vanaf Het Loo begonnen de mooie filmacties. In het Oranjepark daar in Apeldoorn werd door middel van camerakranen een goed beeld geschetst. Op de laan naar Het Loo zei ik nog dat het jammer was dat ze niet een camera in de lucht hadden. Want die golfkarretjes waren wel een beetje storend. Maar deze irritatie valt in het niets vergeleken met wat er een tien minuten later zou gebeuren.
Meer lezen »