Geslaagd!?

Geschreven door WillemWever op April 24th, 2009

Er werd afgelopen zaterdag met mij gesproken over mijn laatste georganiseerde activiteit, Groenrock, op het Groen en dat ik daarom de terugblik mocht doen. Ik weet zeker dat  het dan niet een objectieve terugblik zou worden. Ik wil niet overdrijven, klinkt meteen stom, ik heb dit jaar Groenrock georganiseerd. Maar ik zag netals bij andere tradities waar ik te lang aan vasthield. Het heeft geen zin, niemand heeft er schijnbaar nog behoefte aan.

Bij elke gebeurtenis past een lied(je). De Kenia-marathon van anderhalf jaar geleden is herkenbaar voor mij bij het nummer van Blof, Donker Hart. Het is een mooie tekst die praktisch gezien slaat op wat ik tijdens die 24uurs-marathon heb gedaan. Het lukte niet, maar ik heb me ingezet voor iets zinnigs. Nu na Groenrock heb ik een nummer en dan is toch een mooie connectie met het feest.

Meer lezen »

Nieuw Redactie lid: Wouter de fotograaf

Geschreven door Wouter Boot op April 21st, 2009

Wouter de Fotograaf

Wouter de Fotograaf

‘t Groen.nl heeft een nieuw redactielid en hij stelt zich even voor! Lijkt het jou ook leuk om redactielid te worden?

Schrijf je dan in!

Mijn naam is Wouter Boot en zit in drie HAVO. Sommige van jullie zullen mij wel kennen. Ik ben sinds deze week een Redactie lid van tgroen.nl en ik ben hier meerendeel als fotograaf voor tgroen.nl. Jan Geleynse maakt al heel lang foto’s van de website, maar die zal ik gaan aanvullen met foto’s van leuke dingen rondom ‘t Groen. Jullie zullen dus regelmatig van mij nieuwe foto’s zien op deze website, hou ze in de gaten via de “recente foto’s” aan de rechterkant van de site.

Ik ga er met heel veel plezier tegen aan! Zelf fotografeer ik eigenlijk alleen maar de Natuur en van dieren. Ik doe dit meestal samen met Tom Bosman uit H5E. Ik ga ook regelmatig met een professionele fotograaf mee, Adri Hogendijk. Het is dus voor mij een heel nieuw gebied om sport en evenementen te fotograferen! Een leuke uitdaging! Heel veel plezier met het kijken van mijn foto’s.

Groenrock 2009 Review

Geschreven door NP op April 20th, 2009
Groenrock

Groenrock

Na twee jaar en een beetje, was het afgelopen vrijdag weer tijd voor Groenrock, de traditionele bandjesavond van ’t Groen. Met weinig bandjes op ’t Groen zelf, was het enige tijd nadenken over welke bandjes er zouden kunnen spelen en na heel veel geregel is het onze eigen Sjors de Ridder gelukt een goede line-up samen te stellen.Damy and friends, Brown Noise, Lithium en schoolband ‘de Groentjes’ waren aanwezig voor een goede avond rocken.

Hoewel de opkomst van Groenrock niet groot was, was Groenrock een gezellige avond. Niet alleen leerlingen van nu, maar ook leerlingen van toen waren aanwezig. Met een goede opening van een band met een gemiddelde leeftijd van drie keer mijn leeftijd, leek het al een vermakelijke avond te worden. Meer lezen »

Schoolawards 2009 Review

Geschreven door WillemWever op April 4th, 2009

Radio 538Radio 538 Logo“Voor het eerst in m’n leven dat ik me een loser voel.”
Dat zei onze directeur, vlak na de bekendmaking van de winnaar van de Schoolaward 2009. De winnaar is een school uit Zutphen, het Baudartius college. Voor ons, de ‘verliezers’, kon het eigenlijk niet meer stuk. Een geweldige Check-Out ongeveer twee weken geleden. Zeker toen EliZe uit de 538-limo stapte. Maar helaas werd het een beetje een anti-climax. Eigenlijk was het wel duidelijk, elke school won een prijs en de leukste school zou vast wel goed gekozen zijn door de ‘vakjury’.
Nico is de leukste conciërge van Nederland! En dat is helemaal waar. Een gouden vent die je altijd wel kan vragen voor een doordachte filosofische uitspraak.

Meer lezen »

Groenrock 2009

Geschreven door WillemWever op April 2nd, 2009

groenrockdef2