tGroen.nl vernieuwd!

Geschreven door Jos op March 6th, 2009

Nieuwe websiteHet heeft even geduurd maar we hebben tgroen.nl vernieuwd! De layout is vele malen makkelijker en overzichtelijker geworden en foto’s kijken is nu nog simpeler. Bovendien is tgroen.nl nu samen gegaan met skigroen.nl, de website van wintersportfoto’s. Helaas zijn er ook een aantal onderdelen verwijderd. Zo zullen bijvoorbeeld de volgende onderdelen niet meer terugkomen: Arcadehal, forum, wiki, links, informatie en de kalender. Het bleek namelijk dat deze onderdelen nauwelijks gebruikt werden en het verwijderen ervan komt de overzichtelijkheid tegemoet! Veel plezier op de nieuwe website en laat wat achter in het gezellige gastenboek! Een van de nieuwe onderdelen van de nieuwe site. Voor vragen en opmerkingen kun je een reactie achterlaten via het contactformulier.

Geef een reactie